Tips for alle som er skikkelig.blakk: Bilreparasjoner.

Jeg ser at jeg ikke er særlig flink til å bruke humor i postene mine, så jeg må rett og slett skjerpe meg. Lille juleaften klarte jeg å bulke framskjermen på bilen min, og tenkte at det kom til å bli kjempedyrt med lakking og full pakke, men takket være Bulkfix i Drammen fiksa de jobben for bare 2500 kroner. En stor takk til de, terningkast 6!

Tilbake til bulkingen, det er surt å bulke når man AKKURAT har fått ny bil. Spesielt siden jeg prøvde å benytte automagisk parkering, så egentlig bulka bilen seg selv. Det er alltid greit å ha noen å skylde på. Vanligvis skylder jeg på kjærringa, men her var hu eeeegentlig uskyldig. Ikke helt da, så om vi skal fordele skylda for kræsjen mellom bilen, kjærringa og meg, så blir det ca 60/10/30. Nå sitter jeg og venter på at de skal bli ferdige med skjermen, og disse gutta her kan jeg lett anbefale til alle.

Lite humor i dag også, kanskje jeg rett og slett er en kjedelig kar.

Stay tuned for more!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *