Tips nr 3 for deg som er skikkelig.blakk: Selg all dritten du ikke bruker!

Dette er et triks jeg selv benytter om dagen, og det er å selge ting man ikke bruker eller trenger på finn.no. De aller fleste har ting som aldri, eller svært sjelden, benyttes. Da er det like greit å tjene noen kroner på de tingene. Så brett opp armene og let gjennom skuffer, skap, boder, garasjen og under sofaputene.

Når du har samlet sammen en haug med gammelt ræl, går du inn på finn.no. Der ser du hva tilsvarende produkter selges for. Lag så annonser hvor du legger deg i samme prissegment, sleng deg ned i sofaen og stirr hardt på mobilen til meldingene hagler inn. Kanskje blir du overrasket over hvor enkelt dette er.

Har du fryktelig mye ræl? Da kan du vurdere å ha garasjesalg også, slik at du blir kvitt de produktene det ikke gir noen mening å kjøpe/selge på nett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *