Skikkelig.blakk tips: ikke si opp jobben din før du har en ny.

Noen ganger går ikke ting som planlagt, og da er det fort gjort å sitte med postkassa i skjegget, eller omvendt. Jeg har nylig sagt opp jobben min, for planen var å dra til Mexico. Men planer endrer seg, og det gjorde det denne gangen også.

Nå blir det ikke Mexico likevel, og da sitter jeg her uten jobb da. Derfor håper jeg at jeg kan bli pengebevisst nok til å leve av kronene på sparegrisen en god stund. Jeg vet ikke om jeg skal ta med telt og sovepose og bo sånn, eller om jeg skal flytte til et lavkostland for å prøve å få pengene til å vare så lenge som mulig. Funny fact: Jeg har sagt opp mine 3 siste stillinger uten å ha ny jobb å gå til.

Nå har det seg sånn at jeg er bipolar-ish, så jeg prøver å finne ut hvordan jeg kan tjene noen få kroner ved å drive for meg selv. Dette fordi det er litt vanskelig for meg å være en god arbeidstaker akkurat nå. Det ville vært optimalt å slippe å måtte ha en 8-16 jobb, siden det svinger litt mer for meg enn mange andre.

Det er mange muligheter til å tjene noen kroner på internett, men det er vanskelig å velge, og kanskje å gjennomføre også. Så her ønsker jeg tips tilbake. Noen som har forslag til hvordan man tjener akkurat nok til at det går rundt? (La oss si 8k-ish, det burde holde)

Jeg er ikke redd for at jeg ikke skal finne på noe lurt, men plan B er, og var, helt tom da Mexicotur gikk ad dundas.

Det hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar uansett, så jeg får litt fart på denne bloggen.

Stay tuned for more.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *