Tips nr 4 for deg som er skikkelig.blakk: Ikke kjøp plastposer når du handler mat.

Siden jeg er en lat jævel, er det stort sett kjærringa som går på butikken. Så det er ikke mange dagene siden jeg oppdaget at en plastpose nå koster 2 kroner. For såvidt ikke noe problem det, jeg håper det bidrar til det jeg nå kommer inn på: bruk poser du kan gjenbruke isteden. Man tenker kanskje at dette bare er småbeløp, men la oss si at man i snitt bruker 4 poser hver gang man er på butikken, så blir det et ikke helt ubetydelig beløp. Jeg er sånn middels dårlig på hoderegning, så jeg jukser med kalkulator når det trengs. Men vi prøver:

  1. Pr uke: 4 poser * 2 kroner * 7 dager = 56 kroner.
  2. Pr mnd: 4 poser * 2 kroner * 30 dager = 240 kroner
  3. Pr år: 4 poser * 2 kroner * 365 dager = 2920 kroner(!)

Så her er det helt klart penger å spare. Og i tillegg sparer du miljøet, snakk om to fluer i en smekk!

Om du ikke allerede har et lager bestående av 743 søpleposer(til 2 kroner stykket) hjemme, så kan du kjøpe søpleposer på rull. Det koster en brøkdel av prisen.

Det var dagens, eller rettere sagt kveldens, oppdatering. Jeg innser at jeg bør skrive flere tips pr post, siden det er fryktelig mange måter en kan spare penger på. Vi prøver det neste gang. Jeg aner ikke hva tipsene kommer til å være, men det finner vi ut av i morgen. Om du er han ene som besøker bloggen min, så er du velkommen til å komme med tips og triks, bare legg igjen en kommentar eller to.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *