Flere tips til deg som er skikkelig.blakk: ble litt kjedelig med bare 1 tips i hver post, så jeg tar for meg flere punkter ved mathandling i denne.

Det ble litt kjedelig å kun skrive ett tips av gangen, så her kommer noen flere i slengen.

  1. Spar penger på frukt og grønt. Det er flere butikker som har fordelsprogrammer på fersk frukt og grønt, blant annet Rema 1000, Kiwi og Extra. Hos Kiwi gjelder tilbudet også fersk fisk. Tilbudene gjelder ikke for fryste varer, men. Her sparer man MYE. Det sies at man skal spise fisk 3 ganger i uka, så en familie på 4 vil da fort bruke 300 kroner på bare fisken, eller er jeg helt på jordet nå? Jeg regner dobbel porsjon på 2 mennesker, så 6 middager * 3 dager = 18 porsjoner. Som da vil si ca 5 pakker a 4 fileter med feks laks. Uansett, 300*0,25 = 75 kroner. Da snakker vi snaue 4 laken i året spart på fisk alene.
  2. Om du går i butikken heller enn å benytte deg av hjemlevering, bør du spise før du handler. Dette for å unngå spontankjøp. Vi vet alle hvor enkelt det er å ta med seg noe snop, og spesielt siden alle butikker plasserer alt det deilige ved kasse. (Fy dere, det er litt slemt)
  3. Benytt deg av tilbud de forskjellige butikkene har hver uke, fyll gjerne opp fryseren om du kommer over spesielt gode tilbud.
  4. Husk å bruke punkt 3, ellers blir det så fort fullt i fryseren.
  5. Ikke glem punktene 3. og 4.
  6. Kjøp butikkenes egne varer. Det er mye å spare her, men sjekk ingrediensene så du er obs på sukker, salt og vann-mengden i produktene. Men det er mange billige, bra alternativer å velge mellom.
  7. Sjekk kilosprisen på prislappen. Det er mye å spare på å velge riktig størrelse på produkter. Men større pakning er ikke nødvendigvis nok til å vite at kilosprisen er lavere. Utrolig nok så hender det at de minste pakningene har den beste kilosprisen. Utrolig nok!
  8. Sjekk disken som er til produkter som snart går ut på dato. Her får man ofte 50%, og det på varer som ikke er noe dårligere enn andre. Fyll handlevogna!
  9. Repeter punkt 1-8 .

Dette var tingene jeg kom på i denne omgang, but stay tuned for flere tips og triks! Om du er han ene som har lest helt til hit, så legg gjerne igjen en kommentar. Tips, triks, ris eller ros, setter pris på tilbakemeldingene uansett hva de er. 🙂

Og ikke for å tigge, men det ligger en donate-knapp borte til høyre her et sted. Så lenge siten er reklamefri, så hadde jeg satt pris på et par kroner, slik at jeg dekker utgiftene mine til å drive denne siten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *