Praktisk eksempel på en finn.no-annonse

En tidligere post omhandlet å selge ting man ikke bruker. Jeg har fått litt reaksjoner på all shiten jeg ikke bruker selv. Greit nok det, for det er helt sant! Som Nils påpekte, har jeg masse saker jeg aldri bruker. Så da får jeg følge mine egne tips, hvis ikke blir det her dobbeltmoralistisk. Tusen takk for den, Nils! Dermed har jeg satt i gang med den (forpu…) jobben, og tenkte noen klarer å se humoren i linken under, men ikke en kjeft har kommentert den:
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=192913604

Det er kanskje litt arrogant å tro at noen skal ta kontakt fordi jeg selv mener det er bra humor. Jeg tar den. Men sist jeg la ut tilsvarende, haglet det inn med meldinger. Om du liker annonsen, legg igjen en kommentar da vel, så blir det litt mer action her!

Deler gjerne annonsen som fikk mange kommentarer i en senere post, så da har du en god grunn til å legge meg til i bookmarks! 😉

2 kommentarer til «Praktisk eksempel på en finn.no-annonse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *